opc_loader
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbriefHO, HO, HO! ATTENTIE, ATTENTIE want dit is de allergrootste, meest decadente box die we ooit gemaakt hebben! Pak dit jaar extra dik uit en trakteer jouw loved one op deze overvolle treasure box vol bestsellers en special christmas edition producten met hele dikke kortingen! Lekker betaalbaar voor iedereen en dat is dan weer ons kerstcadeautje aan jou.

Gratis inpakservice!
Hell yes, we gaan dit jaar all the way! Je gift box wordt ingepakt in dit prachtige, zware kwaliteit cadeaupaper compleet met breed rood zijdelint en christmas tag. Hier gaat een stevige verzenddoos omheen zodat hij net zo mooi bij jou aankomt als op de foto. Het enige dat jij hoeft te doen is hem onder de kerstboom leggen. Lekker lui. Daar houden we van. Happy holidays, gorgeous!

How to use?
Als cadeau weggeven, iemand heel blij maken en de rest van je leven spijt hebben dat je hem niet voor jezelf hebt gekocht. Of nog beter, lekker voor jezelf bestellen. Sluit jezelf op in de badkamer en kom er volgend jaar pas weer uit. Verstand op nul zetten en je laten meevoeren naar een pastelkleurige wereld waar alles mooi, lief en gezellig is. Genieten zonder een gram aan te komen en tranen met tuiten janken van geluk.
 

Menu