opc_loader
Sign up and get -10% discount on your 1st order!

Lavender Vanilla

Lavender Vanilla

€ 6,50
x
Zit je achter je bureautje kaal te worden van de stress? Omdat die hufter van een baas van negen tot vijf in je nek staat te hijgen? Omdat je geen vakantiedagen meer over hebt terwijl je jezelf elke ochtend kruipend op je tandvlees naar je werk sleept? Omdat je weegschaal door midden brak toen je er vanmorgen op ging staan? No worries. Een of ander genie heeft wat verrukkelijke ingrediënten bij elkaar gegooid en daar is een ultieme kalmerende geurenmix uitgekomen met als boventoon lavendel en vanille. De geur van lavendel wordt ondersteund door een basis van geranium en zachte musk en een vleugje vanille is toegevoegd om deze geur een warm, fuzzy feeling te geven. Het is een echte comfort geur waarbij vooral de eenvoud de hoge toon aanvoert. Simpel, clean, fris en ontspannend met een zachte, romige finish. Lavender Vanilla omhult je in een fluffy, pastelkleurige wolk die je overspannen geest compleet tot rust brengt. Laat iedereen lekker dood vallen, trek je aller zachtste, wollige trui aan, een paar dikke sokken erbij, een pot dampende thee op tafel en smeer je in met deze whipped body butter You´re welcome.
How to use


Gebruik deze multi-purpose butter voor het hele lichaam maar vooral op schrale, droge plekjes en uitslag. Neem een beetje uit de pot en smeer uit over de huid.

Bewaaradvies: De natuurlijke boters smelten bij lichaamstemperatuur. Bewaar de pot daarom op een koele, droge plek. Mocht je hem toch per ongeluk in de zon hebben laten staan, no problem. Roer de substantie even door en zet de pot een minuut of 10 in de vriezer.

Houdbaarheid: De body butters worden verpakt in een transparante lekvrije cup met garantiesluiting. Gebruik een schoon spateltje of lepeltje om te voorkomen dat er water en/of bacteriën bij het product komen. De houdbaarheid is dan +/- 4 maanden.

 

Ingredients


Fairtrade sheabutter, cacaobutter, sweet almond oil, sunflower oil, fragrance oil, cosmetic mica, vitamin E.

 

Menu