opc_loader
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Strawberry Smoothie

Strawberry Smoothie

€ 6,50
x

Aardbeien. Waarom? Omdat ze lekker zijn. Daarom. Maar vooral omdat aardbeien een reinigend en verstrakkend effect op de huid hebben. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor de behandeling van de vette huid en grove poriën. Daarnaast hebben ze een zeer hoge concentratie vitamine C en helpen kleine wondjes sneller genezen. Cacaobutter wordt al eeuwen gebruikt als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter. De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid en wordt daarom moeiteloos door de huid worden opgenomen. Het voedt en herstelt de huid intensief en maakt de droge, ruwe huid ongekend zacht. Naast de suiker is er een handje maanzaad toegevoegd om huid extra glad en smooth te maken.

How to use


Gebruik de scrub bar vlak voordat de klaar bent met douchen zodat je het voedende laagje dat de bar achterlaat niet weg spoelt met douchegel. Masseer de bar met langzame ronddraaiende bewegingen in de huid. Na de eerste keer gebruik wordt het blok ietsje zachter waardoor het scrubben nog lekkerder gaat. Afspoelen met lauwwarm water en eindig (als je durft) met ijskoud water. Pas op met wondjes, het is namelijk een flinke scrubbeurt. Tenzij je van pijn houdt natuurlijk, ga dan vooral je gang… you freak. Dep de huid na het douchen droog en je lijf is voorzien van een heerlijk voedend laagje cacaoboter.

Tip: Je gebruikt de sugar scrub bar onder de douche of in bad maar zorg ervoor dat je hem niet te lang nat houdt zodat de cacao butter niet sneller smelt dan nodig is. Leg de scrub bar na gebruik op een zeepplankje met gaatjes zodat hij goed kan uitlekken en drogen. Hiermee voorkom je dat hij oplost in het water en zo hebben jij (maar vooral je billen) er langer plezier van.

 

Ingredients


Suiker, cacaoboter, aardbeienolie, parfum, maanzaad, CI17200.

Afmeting: 7,5 x 3,5 cm.
Gewicht: 90 gr.

Menu