opc_loader
Sign up and get -10% discount on your 1st order!

Strawberry Raspberry

Strawberry Raspberry

€ 8,50
x

Strawberry and Raspberry ruikt als een taartje, ziet eruit als een taartje… maar laat geen grammetje vet achter. Laat je zoetste dromen uitkomen met dit prachtige kunstwerkje met de onweerstaanbare geur van een versgebakken aardbeien frambozen zeeptaartje. Yep, rechtstreeks uit de oven. De basis bestaat uit een laag strawberry jelly soap waar een dikke laag romige frambozenzeep op rust. De roze soapcake is overgoten met een rode strawberry icing en de romige toef whipped soap is besprenkeld met een snufje sparkling gold dust. Het perfecte taartje is pas af als de chef patisserie de toef heeft bekroond met een handgemaakte raspberry soap. Enjoy, sugar!

How to use


Niet eten, wel mee de douche in smokkelen. Maak je huid nat met warm water en gebruik de zeep als een gewone zeep. De whipped cream smelt en schuimt bij gebruik net als gewone zeep vanzelf maar het je het onhandig in gebruitk vindt, kun je hem er natuurlijk ook afhalen. Zet wel voor gebruik een muilkorf op, zo voorkom je dat iemand hem in een onbewaakt moment zo, hup... in je mooie bekkie schuift.

 

Ingredients


Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate.

Eigenschappen:

  • SLS en SLES vrij
  • Parabenen vrij
  • Dierproef-vrij
  • plantaardige basis.
  • Vochtinbrengend door zeer hoog glycerine gehalte


Houdbaarheid: +/- 24 maanden
Afmeting: 10 x 8 cm.
Gewicht: varieert tussen 140 - 160 gr.

Menu