opc_loader
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Mango Pineapple Pie

Mango Pineapple Pie

€ 7,95
x

Mango butter is een heerlijke geur, rechtstreeks uit de natuur, die je goed kunt gebruiken als de urban jungle je even teveel wordt. Gemiddeld zo´n vijf keer per week als je op je tandvlees uit je werk kruipt bijvoorbeeld. Al dat digitale gekrijs aan je kop de hele dag. Het is ook gewoon zwaar. En moeilijk. Wat jij dan nodig hebt, is de pure geur van verse sappige mango's. En geen ordinaire getto mango. Nope, wij willen alleen het allerbeste. Dit is Hawaiiaanse mango, de Ferrari onder de tropische vruchten. Door het fantastische klimaat nog sappiger, nog zoeter en nog voller van smaak en geur. Deze Ferrari-mango vormt de basis voor een fruitige compositie van ananas met citrus noten van Florida sinaasappel en subtiele, bloemige noten van jasmijn en roos. Kijk. En zo maak je de perfecte mango geur. De basis bestaat uit een gele laag pineapple jelly soap waar een dikke laag romige mangobutterzeep op is aangebracht. De oranje soapcake is overgoten met een gele mango icing en de romige toef whipped soap is besprenkeld met een snufje sparkling gold dust. Het perfecte taartje is pas af als de chef patisserie de toef heeft bekroond met een handgemaakte pineapple soap. Enjoy, sugar!

How to use


Niet eten, wel mee de douche in smokkelen. Maak je huid nat met warm water en gebruik de zeep als een gewone zeep. De whipped cream smelt en schuimt bij gebruik net als gewone zeep vanzelf maar het je het onhandig in gebruitk vindt, kun je hem er natuurlijk ook afhalen. Zet wel voor gebruik een muilkorf op, zo voorkom je dat iemand hem in een onbewaakt moment zo, hup... in je mooie bekkie schuift.

 

Ingredients


Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate.

Eigenschappen:

  • SLS en SLES vrij
  • Parabenen vrij
  • Dierproef-vrij
  • plantaardige basis.
  • Vochtinbrengend door zeer hoog glycerine gehalte


Houdbaarheid: +/- 24 maanden
Afmeting: 10 x 8 cm.
Gewicht: varieert tussen 140 - 160 gr.

Menu